Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Arhiva

VIDLJIVOST PROJEKTA

U sklopu projekt “Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom” Hrvatski savez udruga invalida rada izradio je plakat, letak i majice za korisnike i osobne asistente

Informirani i sigurni

Projektom „Informirani i sigurni“ financiranim od strane Zagrebačke županije želimo utjecati na poboljšanje kvalitete življenja starijih osoba i osoba s invaliditetom na području Zagrebačke županije.

Promicanje prava i interesa osoba s invaliditetom

Projekt „Promicanje prava i interesa osoba s invaliditetom“ financiran od strane Grada Zagreba pruža informiranje, komunikaciju i podizanje razine svijesti o pravima osoba s invaliditetom.

Bez diskriminacije

Projekt „Bez diskriminacije“ financiran od strane Grada Zagreba promiče zaštitu prava, zaštitu od nasilja i diskriminacije osoba s invaliditetom.

Kultura za sve

Projekt „Kultura za sve“ financiran od strane Grada Zagreba osigurava sudjelovanje osoba s invaliditetom u javnom životu, kulturi i sportu.

Jednokratna potpora Grada Zagreba

Jednokratna potpora Grada Zagreba iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2020. nam je omogućila sufinanciranje organizacijskog razvoja Saveza.

Širenje usluge osobne asisitencije za osobe s invaliditetom

Kroz projekt „Širenje usluge osobne asisitencije za osobe s invaliditetom“ - ESF-a zaposleno je 9 osobnih asistenata, a 9 osoba koristi uslugu osobne asistencije. Kroz podršku dobivenu primanjem usluge osobne asistencije, korisnici su aktivniji u zajednici, u svojim udrugama i u drugim interesnim aktivnostima. Financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Unapređenje mogućnosti ravnopravnog uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada

Kroz trogodišnji program "Unapređenje mogućnosti ravnopravnog uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada“ pružamo usluge informiranja i educiranja osoba s invaliditetom i potencijalnih poslodavaca s ciljem ravnopravnog i lakšeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada. Financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.