Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

SVEČANOM SJEDNICOM SKUPŠTINE UDRUGA INVALIDA RADA I OSTALIH OSOBA S INVALIDITETOM GRADA DUGA RESA OBILJEŽILA DVADESET GODINA DJELOVANJA

Udruga invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa obilježila je dvadeset godina uspješnog rada

Udruga invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa obilježila je 20. obljetnicu djelovanja. Tim je povodom u restoranu Kristal u Karlovcu 20. listopada 2021. godine, održana svečana Skupština Udruge na kojoj su dugogodišnjim članovima, suradnicima i volonterima te drugim zaslužnim pojedincima i ustanovama dodijeljene plakete i zahvalnice. Predsjednik Udruge Ivan Moguš ukratko je upoznao s poviješću Udruge, djelovanjem i zadaćama koje u svom radu članstvo svakodnevno odrađuje. Najveći dio poslova pomoći članovima Udruge rade volonteri koji svoje pomoć osobama s invaliditetom najviše pružaju na terenu. Nakon pokretanja programa osobne asistencije za osobe s invaliditetom, čiju su organizaciju preuzele udruge, ova Udruga je pokrenula više projekata i programa koji se financiraju iz EU fondova i drugih izvora. Tako Udruga danas zapošljava 20 osobnih asistenata te provodi projekte čija ukupna vrijednost prelazi 5 milijuna kuna. Ovom prigodom Udruga invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa je, u znak zahvale za dugogodišnju plodonosnu suradnju, dodijelila zahvalnice Hrvatskom savezu udruga invalida rada, Zajednici saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, Savezu udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije i svojim dugogodišnjim članovima. Uz njih zahvale su dobili i Grad Duga Resa te općine Netretić, Bosiljevo, Generalski Stol i Barilović. Ispred Hrvatskog saveza udruga invalida rada na svečanoj sjednici Skupštine Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa sudjelovali se predsjednik, Ante Štulić i stručna suradnica, Ivana Znaor. 

Predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Ante Štulić dodijelio je Udruzi invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa Priznanje za dugogodišnji rad i djelovanje.