Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PLAKATI PROGRAMA POSTAVLJENI NA VIDLJIVIM MJESTIMA U GRADOVIMA PAKRACU I LIPIKU

Slika: PLAKATI PROGRAMA POSTAVLJENI NA VIDLJIVIM MJESTIMA U GRADOVIMA PAKRACU I LIPIKU

U sklopu provedbe programa Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike „Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi“ tiskani su plakati u svrhu vidljivosti programa

U sklopu provedbe programa Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike „Informirani i sigurni u trećoj životnoj dobi“ Hrvatski savez udruga invalida rada kao nositelj projekta u partnerstvu s Udrugom invalida rada Pakrac-Lipik tiskao je plakate u svrhu vidljivosti programa.

Novozaposlena osoba u Udruzi invalida rada Pakrac – Lipik gospođa Ivona Marošević je u gradovima Pakracu i Lipiku postavila plakate na vidljiva i frekventna mjesta. Plakati su postavljeni s ciljem promidžbe programa i same Udruge koja je uvijek spremna pomoći i usmjeriti starije osobe, odnosno osobe s invaliditetom.

Cilj programa je pružiti socijalne usluge, organizirati dnevne aktivnosti, educirati, informirati i osnažiti starije osobe, invalide rada i ostale osobe s invaliditetom. Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju svojim članovima, starijim osobama i osobama s invaliditetom pomažemo na način da im pružamo pravnu i psihološku pomoć, najugroženijima se osiguravaju namirnice, higijenske i kućanske potrepštine i sl. Također ćemo organizirati predavanja na temu „Nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama“, te „Informiranje o mogućim štetnostima Ugovora o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju“.