Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

OTVORENO JAVNO SAVJETOVANJE O NACRTU PRAVILA ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA UGOVORENIH U OKVIRU PROGRAMA EUROPSKE UNIJE I INOZEMNIH FONDOVA ZA 2024. GODINU

Slika: OTVORENO JAVNO SAVJETOVANJE O NACRTU PRAVILA ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA UGOVORENIH U OKVIRU PROGRAMA EUROPSKE UNIJE I INOZEMNIH FONDOVA ZA 2024. GODINU

Ured za udruge otvorio je javno savjetovanje o Nacrtu Pravila za sufinanciranje za 2024. godinu

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske otvorio je javno savjetovanje o Nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije  i inozemnih fondova za 2024. godinu kojem se može pristupiti putem OVDJE.
 
Pravilima se određuju kriteriji i postupak kojim će Ured za udruge sufinancirati projekte ugovorene u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova raspoloživih organizacijama civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Sredstva za sufinanciranje osigurana su u Državnom proračunu iz dijela prihoda od igara na sreću u proračunskom razdjelu Ureda za udruge.

Javno savjetovanje otvoreno je do 23. travnja 2024. godine.

Objava Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2024. godinu očekuje se u svibnju 2024. godine.
 

Izvor: Ured za udruge