Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

I. IZLOŽBA RADOVA KREATIVNIH RADIONICA

Slika: I. IZLOŽBA RADOVA KREATIVNIH RADIONICA

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je izložbu radova kreativnih radionica po projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje", a izložbu možete pogledati virtualno

Hrvatski savez udruga invalida rada partner je na projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje" UP.04.2.1.09.0058 kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga zajedno s 8 partnera. Radovi predstavljeni ovom on line izložbom nastali su kroz mjesec siječanj, veljaču i ožujak 2021. godine. Radionice su održane u prostoru Saveza invalida rada u Hrgovićima 47. Polaznici radionica su umirovljenici, starije osobe i osobe s invaliditetom.

Cilj kreativnih radionica je osmisliti razne edukativne programe kojima se nastoji postići stvaralaštvo, cjeloživotno učenje, kreativno izražavanje i korištenje slobodnog vremena, a kako bi se unaprijedio život starijim osobama. Kroz vrijeme provedeno na radionicama u ovakvom obliku polaznicima se omogućuje da osvijeste svoju kreativnost, obogate život, upoznaju se s novim ljudima, druže se i podižu kvalitetu svog života.