POSJET UDRUZI INVALIDA RADA PAKRAC - LIPIK

Hrvatski savez udruga invalida rada posjetio je Udrugu invalida rada Pakrac – Lipik u cilju prijenosa specifičnim znanja te pomoći oko rada i djelovanja

Pružanje pomoći i upoznavanje članstva s novim zakonima i propisima s posebnim osvrtom na one koji se odnose na zaštitu osoba s invaliditetom te pružanje pravne pomoći članovima koji iskažu potrebu za zakonskim beneficijama glavne su odrednice rada Udruge invalida rada Pakrac-Lipik.
Predsjednik Udruge Zlatko Pečanić, predstavio je plan rada za 2020. godinu među kojima je naglasio aktivnosti i sudjelovanje na manifestacijama gradova Pakraca i Lipika te aktivnostima Hrvatskog saveza udruga invalida rada.
Kao važan prioritet u idućoj godini istaknuli su izradu fasade na zgradi Udruge te uređenje uredskih prostorija.

Na zajedničkom sastanku Udruge, Saveza i pakračkog dogradonačelnika Marijana Širca, dogovoren je sastanak za siječanj 2020. godine u gradskoj upravi kojem bi se razradio plan radova na dovršetku zgrade. Ujedno dogradonačelnik je predložio da se za bilo kakve savjete ili pomoć Udruga može javiti u gradsku upravu ili Poduzetnički centar Pakrac.

Hrvatski savez udruga invalida rada izradio je web stranicu Udruzi invalida rada Pakrac - Lipik kako bi mogla što bolje prezentirati svoj rad široj javnosti. Udruga i Savez će zajedničkim snagama u 2020. godini pokušati ostvariti ciljeve koje smo zadali za 2020. godinu.