Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ZDRAVSTVENA I KREATIVNA RADIONICA

Slika: ZDRAVSTVENA I KREATIVNA RADIONICA

U projektu „Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje“ Hrvatski savez udruga invalida rada partner je Udruzi za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga

Jedna od aktivnosti projekta je održavanje kreativnih i zdravstvenih radionica za korisnike – osobe s invaliditetom.

Stručni suradnici Udruge za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga održali su u prostoru Hrvatskog saveza udruga invalida rada (Hrgovići 47), 24. rujna 2021. godine zdravstvenu radionicu. Zdravstvenu radionicu održala je dr.sc. Marijana Ljubić na temu Osteoporoza – rizici, simptomi i liječenje .

Nakon zdravstvene radionice održana je kreativna radionica. Na kreativnim radionicama, koje se održavaju svaki petak u prostorima Saveza, namjera nam je osmisliti razne edukativne programe kojima se nastoji postići stvaralaštvo, cjeloživotno učenje, kreativno izražavanje i korištenje slobodnog vremena, a kako bi se unaprijedio život starijim osobama.

Kroz vrijeme provedeno na radionicama u ovakvom obliku polaznicima se omogućuje da osvijeste svoju kreativnost, obogate život, upoznaju se s novim ljudima, druže se i podižu kvalitetu svog života.

Ovaj petak na radionici su se izrađivali predmeti i nakit od fimo mase.