Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

RADNI SASTANAK U UDRUZI INVALIDA RADA GRADA SLUNJA

Slika: RADNI SASTANAK U UDRUZI INVALIDA RADA GRADA SLUNJA

Udruga invalida rada grada Slunja održala je godišnju Skupštinu te radni sastanak s predstavnicima Hrvatskog saveza udruga invalida rada

Udruga invalida rada grada Slunja održala je redovnu godišnju Skupštinu 22. travnja 2023. godine. Ispred Hrvatskog saveza udruga invalida rada na Skupštini su sudjelovale Valentina Hojsak, poslovna tajnica i Ivana Znaor, stručna suradnica.
Skupštinu je otvorila i pozdravila nazočne predsjednica Udruge, Jelena Kovačević. Udruga uredno i transparentno vodi svoje poslovanje, a u svakom segmentu je vidljiva štedljivost. Nastoji se što više informirati članove o njihovim pravima i mogućnostima te organizirati i obilježiti prigodne datume.
Članove su pozdravili gosti, gradonačelnica Slunja,Mirjana Puškarić i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slunj, Marija Lucić.
Predsjednica Jelena Kovačević je pohvalila ulogu Grada Slunja, koji podržava njihov rad, financijski ga prati te osigurava bez naknade prostore koje ova Udruga koristi.
Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Marija Lucić navela je neke od programa koje ovo društvo provodi za starije osobe i osobe s invaliditetom, naglasivši da se programi proširuju i nadopunjavaju.
Crveni križ Slunj i dalje će se javljati na raspisane natječajei nastojati kroz svoj rad uključivati što više aktivnosti za osobe s invaliditetom.
Poslovna tajnica HSUIR-a Valentina Hojsak istaknula je da je Savez krajem 2022. godine napisao Program u kojem bi Udruga imala zaposlenu osobu i tako bi bila prepoznatljiv pružatelj usluga u lokalnoj zajednici. Program na žalost nije prošao te će s obzirom na toHSUIR pružati podršku kako bi korisnici imali uslugu i u budućnosti osobu koja će biti stalno zaposlena u udruzi.