Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ODLIKOVANJE PREDSJEDNIKA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA JOSIPA PETRAČA

Slika: ODLIKOVANJE PREDSJEDNIKA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA JOSIPA PETRAČA

Za izniman doprinos u promicanju prava i položaja invalida rada i osoba s invaliditetom te dugogodišnji doprinos sportu i sportskoj rekreaciji osoba s invaliditetom Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske odlikovan je predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Josip Petrač

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović dodijelila je u prigodi obilježavanja Dana državnosti, u četvrtak 27. lipnja 2019. godine u Uredu predsjednice Republike, odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja.

Uz poruku kako je čovjek najveća vrijednost svake sredine i kako svatko na svoj način i u svom djelokrugu treba pridonijeti razvoju svoje Domivine, predsjednica Grabar-Kitarović čestitala je odlikovanim, izrazivši uvjerenje kako će ovo bit još jedan poticaj njihovom daljnjem radu.

Za izniman doprinos u promicanju prava i položaja invalida rada i osoba s invaliditetom te dugogodišnji doprinos sportu i sportskoj rekreaciji osoba s invaliditetom Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske odlikovan je predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada, gospodin Josip Petrač.