Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PUT DO ODRŽIVOG ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM

Slika: PUT DO ODRŽIVOG ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM

Prva međunarodna konferencija Put do održivog zapošljavanja osoba s invaliditetom održava se od 25. do 26. studenoga 2019. godine u Esplanade Hotelu u Zagrebu

Prvo izdanje konferencije Zavoda za vještačenje, profesionalnu i zapošljavanje osoba s invaliditetom i Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske okupit će 250vodećih osoba i stručnjakaiz područja vještačenja, profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom iz zemlje i svijeta. Konferencija predstavlja sveobuhvatan pogled u profesije, nudi nova rješenja za stvarne poslovne izazove, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije na međunarodnoj razini.

Ovogodišnjaprva međunarodna konferencijaodržava od 25. do 26. studenoga u Esplanade Hotelu u Zagrebu te donosi pomno osmišljenprogram, zanimljive i konstruktivne rasprave, koji će nam pružiti uvid u trendove u područjuvještačenja,profesionalne rehabilitacije,zapošljavanjaosoba s invaliditetom.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, događanje će okupiti stare i nove vizionare te pojedince usmjerene budućnosti. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se vještačenjem, profesionalnom rehabilitacijom ili zapošljavanjem osoba s invaliditetom, KONFERENCIJU ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.

Više o Konferenciji možete pronaćiovdje.