PUT DO ODRŽIVOG ZAPOŠLJAVANJA OSOBA S INVALIDITETOM

Prva međunarodna konferencija Put do održivog zapošljavanja osoba s invaliditetom održava se od 25. do 26. studenoga 2019. godine u Esplanade Hotelu u Zagrebu

Prvo izdanje konferencije Zavoda za vještačenje, profesionalnu i zapošljavanje osoba s invaliditetom i Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske  okupit će 250 vodećih osoba i stručnjaka iz područja  vještačenja, profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom iz zemlje i svijeta. Konferencija predstavlja sveobuhvatan pogled u profesije, nudi nova rješenja za stvarne poslovne izazove, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije na međunarodnoj razini.

Ovogodišnja prva međunarodna konferencija održava od 25. do 26. studenoga u Esplanade Hotelu u Zagrebu te donosi pomno osmišljen program, zanimljive i konstruktivne rasprave, koji će nam pružiti uvid u trendove u području vještačenja, profesionalne rehabilitacije, zapošljavanja osoba s invaliditetom.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, događanje će okupiti stare i nove vizionare te pojedince usmjerene budućnosti. Bez obzira na to gdje radite, bavite li se vještačenjem, profesionalnom rehabilitacijom ili zapošljavanjem osoba s invaliditetom, KONFERENCIJU ćete napustiti s mnoštvom ideja i inspiracijom.    

Više o Konferenciji možete pronaći ovdje.