Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

KONFERENCIJA: "I JA SAM TU"

Slika: KONFERENCIJA: I JA SAM TU

U sklopu projekta Zaposli se znanjem II pod nazivom “I ja sam tu!” u petak, 24. lipnja 2022. godine, s početkom u 12.30 sati u Centru M.A.R.E., Rovinj, Luigija Montija 2 održat će se prva konferencija

Konferencija "I ja sam tu" organizira se u sklopu projekta “Zaposli se znanjem II” koje je Učilište Magistra iz Zagreba razvilo kao nastavak provedenog projekta “Zaposli se znanjem”, koji je u 2021. godini Europska unija odabrala kao “Success story from Croatia”, a Ministarstvo turizma ga nominiralo za “Regiostars Award” nagradu EU.

Prvi dio konferencije, osim predstavljanja glavnih ciljeva projekta, bit će posvećen primjerima dobre prakse u zapošljavanju i integraciji osoba s invaliditetom na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.

U drugom dijelu konferencije bit će organizirano posebno događanje za sve prisutne pod nazivom “I ja sam tu!”, tijekom kojeg će se zainteresirani sudionici moći međusobno upoznati i razmijeniti iskustva i informacije o potrebama pri zapošljavanju.

Svojim prisustvom na konferenciji pružili bi podršku osobama s invaliditetom koje pristupaju tržištu rada.


Svoje sudjelovanje možete potvrdite na e-mail zaposliseznanjem@gmail.com ili se prijavite ispunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE.

Više o projektu možete pronaći na stranici Zaposli se znanjem 2