Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

INFO DANI 2021. GODINE - NOVI TERMIN

Slika: INFO DANI 2021. GODINE - NOVI TERMIN

Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2021. godini održat će se 11. i 12. ožujka 2021. godine

Kako se zbog tehničkih problema Info dani nisu mogli održati u najavljenom terminu, održat će se u četvrtak, 11. i petak, 12. ožujka 2021. godine. Zbog epidemiološke situacije, ove godine po prvi puta Info dani održat će se u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge.

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2021. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2021. godinu.

Info dani će se prenositi i uživo putem You Tube kanala kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih. Za praćenje Info dana putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Program Info dana


Izvor: Ured za udruge