Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

POSJET UDRUZI INVALIDA RADA I OSTALIH OSOBA S INVALIDITETOM VIROVITICA

Slika: POSJET UDRUZI INVALIDA RADA I OSTALIH OSOBA S INVALIDITETOM VIROVITICA

Hrvatski savez udruga invalida rada posjetio je Udrugu invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom Virovitica u cilju prijenosa specifičnim znanja te pomoći oko rada i djelovanja

Predsjednik Saveza, Josip Petrač, izvršni direktor, Leke Sokolaj te stručna suradnica za međusektorsku suradnju i informiranje, Ivana Znaor održali su radni sastanak i izobrazbu za članove i vodstvo Udruge te im dali smjernice za daljnji rad i djelovanje.

Izobrazba je bila usmjerena na uredsko poslovanje Udruge, utjecaj i djelovanje Udruge u lokalnoj zajednici te iznalaženje modela pružanja socijalnih usluga u zajednici.

Pružanje pomoći i upoznavanje članstva s novim zakonima i propisima s posebnim osvrtom na one koji se odnose na zaštitu osoba s invaliditetom te pružanje pravne pomoći članovima koji iskažu potrebu za zakonskim beneficijama odradio je izvršni direktor Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Leke Sokolaj .
Kao važan prioritet u idućoj godini u Udruzi su istaknuli nastavak pružanja socijalnih usluga koji kronično nedostaje na cijelom prostoru grada Virovitice i okolice.