Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

KONFERENCIJA ZA VODITELJE UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM

Slika: KONFERENCIJA ZA VODITELJE UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM

Hrvatski savez udruga tjelesnih invalida u Zagrebu je održao konferencija na temu „Socijalizacija, edukacija i rekreacija osoba s invaliditetom“

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida 31. svibnja 2021. godine u u Zagrebu je održana konferencija na temu „Socijalizacija, edukacija i rekreacija osoba s invaliditetom“. Konferencija je otvorena pozdravnim govorima te su se voditeljima udruga obratili predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida, Jozefina Kranjčec, pomoćnik ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ante Džapo, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Anka Slonjšak, državna tajnica Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Margareta Mađerić, državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, Tomislav Paljak i predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović.
Program Konferencije uključivao je teme financiranja projekata iz EU fondova, mentalnog zdravlja, uspješnog vođenja projekata, donošenja Nacionalnog plana izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom 2021.-2027. te inkluzivnog obrazovanja.
Hrvatski savez udruga invalida rada sudjelovao je na Konferenciji.