Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "SNAGA ŽIVOTA"

Slika: IZLOŽBA FOTOGRAFIJA SNAGA ŽIVOTA

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je 31. izložbu radova pod nazivom „Snaga života“ autorice Branke Pažur, a izložbu možete pogledati virtualno

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je 31. izložbu radova osoba s invaliditetom. Izloženi radovi su fotografije predsjednice Udruge invalida rada grada Siska, gospođe Branke Pažur. Na fotografijama prevladavaju motivi prirode, prvenstveno cvijeća u doba proljeća. Fotografijama autorica ističe svu ljepota proljeća i života koji se iznova rađa svake godine njegovim dolaskom. Unatoč svim nedaćama i problemima s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu ako zastanemo na trenutak i zagledamo se u taj krhki, a prekrasni cvijet, možemo osjetiti ljepotu i snagu života te na trenutak zaboraviti sve ono što nas tišti.

Želimo Vam da uživate u još jednoj izložbi radova nastaloj u sklopu programa "Razvojem mreže socijalnih usluga zajedno stvaramo prostor za kvalitetnije življenje osoba s invaliditetom" kojeg financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.