Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "SNAGA ŽIVOTA"

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je 31. izložbu radova pod nazivom „Snaga života“ autorice Branke Pažur, a izložbu možete pogledati virtualno

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je 31. izložbu radova osoba s invaliditetom. Izloženi radovi su fotografije predsjednice Udruge invalida rada grada Siska, gospođe Branke Pažur. Na fotografijama prevladavaju motivi prirode, prvenstveno cvijeća u doba proljeća. Fotografijama autorica ističe svu ljepota proljeća i života koji se iznova rađa svake godine njegovim dolaskom. Unatoč svim nedaćama i problemima s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu ako zastanemo na trenutak i zagledamo se u taj krhki, a prekrasni cvijet, možemo osjetiti ljepotu i snagu života te na trenutak zaboraviti sve ono što nas tišti.

Želimo Vam da uživate u još jednoj izložbi radova nastaloj u sklopu programa "Razvojem mreže socijalnih usluga zajedno stvaramo prostor za kvalitetnije življenje osoba s invaliditetom" kojeg financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.