Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

II. IZLOŽBA RADOVA KREATIVNIH RADIONICA

Hrvatski savez udruga invalida rada organizirao je II. izložbu radova kreativnih radionica po projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje", a izložbu možete pogledati virtualno

Hrvatski savez udruga invalida rada partner je na projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje" UP.04.2.1.09.0058 kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga zajedno s osam partnera. Radovi predstavljeni ovom on line izložbom nastali su kroz mjesec travanj, svibanj i lipanj 2021. godine. Radionice su održane u prostoru Saveza invalida rada u Hrgovićima 47. Polaznici radionica su umirovljenici, starije osobe i osobe s invaliditetom.

Cilj kreativnih radionica je osmisliti razne edukativne programe kojima se nastoji postići stvaralaštvo, cjeloživotno učenje, kreativno izražavanje i korištenje slobodnog vremena, a kako bi se unaprijedio život starijim osobama. Kroz vrijeme provedeno na radionicama u ovakvom obliku polaznicima se omogućuje da osvijeste svoju kreativnost, obogate život, upoznaju se s novim ljudima, druže se i podižu kvalitetu svog života.