Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

“KREATIVNO USUSRET DANU ZALJUBLJENIH!”

Hrvatski savez udruga invalida rada partner je na projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje"

 

             Kreativna radionica 


“KREATIVNO USUSRET DANU ZALJUBLJENIH!” 


petak, 15. siječanj 2021. godine, Hrgovići 47, Zagreb


 


Od 01. siječnja 2021. godine Hrvatski savez udruga invalida rada je partner na projektu "Izgradnja socijalnog kapitala u lokalnoj zajednici kroz međugeneracijsku solidarnost i aktivno starenje". 

Aktivnosti koje provodimo su priprema, organizacija i provedba kreativnih radionica koje će se organizirati jednom tjedno u prostorima Saveza, Hrgovići 47, Zagreb.

Cilj kreativnih radionica je osmisliti razne edukativne programe kojima se nastoji postići stvaralaštvo, cjeloživotno učenje, kreativno izražavanje i korištenje slobodnog vremena, a kako bi se unaprijedio život starijim osobama. 

Programi radionica osim praktičnog rada uključuju i izložbe na kojima se predstavljaju rezultati nastali tijekom trajanja programa. 

Kroz vrijeme provedeno u nekoj od radionica, te različitih mogućnosti osobnog sudjelovanja i stvaranja, polaznicima se omogućuje da osvijeste kreativnost, obogate svoj život, upoznaju se s novim ljudima, druže se i podižu kvalitetu svog života.