Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

EDUKACIJA "INSPIRATIVNO VOĐENJE UDRUGA I UNAPREĐENJE ULOGE VODITELJA TE POVEĆANJE UČINKOVITOSTI UDRUGE I USPJEŠNO POVEZIVANJE S DRUGIM MREŽAMA"

Održana edukacija stručnjaka 8. Centra znanja, a na temu „Inspirativno vođenje udruge i unapređenje uloge voditelja te povećanje učinkovitosti udruge i uspješno povezivanje s drugim mrežama“

8. Centar znanja organizirao je 17. prosinca 2021. godine edukaciju o „Inspirativnom vođenju udruge i unapređenju uloge voditelja te povećanju učinkovitosti udruge i uspješnog povezivanja s drugim mrežama“. Edukacija je održana u prostoru Tribine Grada Zagreba i vodio ju je Davor Bilman, edukator na području poslovne psihologije i trener na području timskog rada, komunikacije i savjetovanja, iz tvrtke Faktor B.  


Tijekom edukacije sudionici su imali priliku analizirati svoj stil i način vođenja udruga, prepoznati prostor za napredak te se upoznati s načinima na koje se taj napredak može realizirati. Sudionici su se upoznali sa značenjem inspirativnog vođenja te korisnim motivacijskim alatima primjenjivim u svakodnevnom radu. Doprinos dinamici edukacije ostvaren je kroz individualne i grupne vježbe tijekom koje su olakšale razumijevanje same teme.