Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

UKLJUČITE SE U ISTRAŽIVANJE "ASISTIVNE TEHNOLOGIJE U 21. STOLJEĆU - PRIMJENA I PERSPEKTIVE"

Slika: UKLJUČITE SE U ISTRAŽIVANJE ASISTIVNE TEHNOLOGIJE U 21. STOLJEĆU - PRIMJENA I PERSPEKTIVE

Ljubazno Vas molimo da odvojite 20 minuta za ispunjavanje anonimnog upitnika o Vašim iskustvima s primjenom asistivne tehnologije

U okviru provedbe projekta Platforma 50+, koji se realizira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.Europskog socijalnog fondau suradnji Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i 11 nacionalnih saveza te Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu provodi seistraživanje na temu "Asistivne tehnologije u 21. stoljeću - primjena i perspektive".

Cilj istraživanja je utvrditi iskustva i izazove s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom u Republici Hrvatskoj u primjeni asistivne tehnologije.

Kao što je u Anketnom upitniku istaknuto "Asistivne tehnologije subilo koji uređaj, oprema, računalni program ili drugi proizvod korišten za povećanje, održavanje ili poboljšanje funkcionalnih sposobnosti osoba s invaliditetom".

Najljubaznije vasmolimoda odvojite kratko vrijeme i u cijelosti ispunite upitnik (molimo odgovoriti na sva pitanja jer u protivnom upitnik nije valjan). Svakako molimo upitnik popunite do 10. veljače 2022. godine. Istraživanje se odnosi na područje Grada Zagreba, Osječko - baranjske županije, Primorsko - goranske županije i Splitsko - dalmatinske županije.

Upitnik se nalazi OVDJE.

Vaši odgovori značajni su jer je projektu cilj doprinijeti poboljšanju kvalitete rehabilitacijskihusluga za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.