Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

RADNI SASTANAK U UDRUZI INVALIDA RADA GRADA SLUNJA

Slika: RADNI SASTANAK U UDRUZI INVALIDA RADA GRADA SLUNJA

Udruga invalida rada grada Slunja održala je godišnju Skupštinu te radni sastanak s predstavnicima Hrvatskog saveza udruga invalida rada

Udruga invalida rada grada Slunja održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu. Ispred Hrvatskog saveza udruga invalida rada na Skupštini su sudjelovali predsjednik Ante Štulić, izvršni direktor Leke Sokolaj i član Predsjedništva Dubravko Sopek.

Skupštinu je otvorila i pozdravila nazočne predsjednica Udruge, Jelena Kovačević. Udruga uredno i transparentno vodi svoje poslovanje, a u svakom segmentu je vidljiva štedljivost. Nastoji se što više informirati članove o njihovim pravima, mogućnostima, organizirati i obilježiti prigodne datume.

Članove su pozdravili gosti, gradonačelnica Slunja,  Mirjana Puškarić i predstavnica Crvenog križa Slunj.

Predsjednica Jelena Kovačević je pohvalila ulogu Grada Slunja, koji podržava njihov rad, financijski ga prati te osigurava bez naknade prostore koje ova Udruga koristi.

Predstavnica Gradskog društva Crvenog križa navela je neke od programa koje ovo društvo provodi za starije i osobe s invaliditetom, naglasivši da se programi proširuju i nadopunjavaju. Crveni križ Slunj i nadalje će kandidirati projekte na fondove i nastojati kroz svoj rad uključivati što više aktivnosti za ovu populaciju.