Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PETAR GATARIĆ DOBITNIK NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO

Slika: PETAR GATARIĆ DOBITNIK NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO

Gradsko vijeće Grada Križevaca na svojoj 24. sjednici donijelo je Odluku da se Nagrada za životno djelo dodijeli Petru Gatariću, predsjedniku Udruge osoba s invaliditetom Križevci

Na 24. sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca, donijeta je Odluka o dodjeli javnih priznanja. Tako je Nagrada za životno djelo pripala Petru Gatariću, predsjedniku Udruge osoba s invaliditetom Križevci, za izniman doprinos i dugogodišnji rad u području razvoja socijalnih usluga i unapređenja društvenog položaja osoba s invaliditetom, kao i iznimne aktivnosti na poboljšanju kvalitete njihova življenja.

Kao dugogodišnji predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci, gospodin Gatarić je zaslužan za najveći projekt “Chocolateria Cris” iz kojeg je osnovano poduzeće i integrativna radionica Hedona d.o.o. Križevci koja danas proizvodi čokoladu, praline i ostale konditorske proizvode, a otvoren je i Choco bar.

Hrvatski savez udruga invalida rada iznimo je ponosan na rad Udruge i gospodina Gatarića kao i na Gradsko vijeće Grada Križevaca koji su prepoznali uspješan dugogodišnji rad u populaciji osoba s invaliditetom.