Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ZNANJEM DO UKLJUČENOSTI II - KOMUNIKACIJA U FUNKCIJI ZAGOVARANJA

Slika: ZNANJEM DO UKLJUČENOSTI II - KOMUNIKACIJA U FUNKCIJI ZAGOVARANJA

U organizaciji Hrvatskog saveza slijepih i Hrvatskog saveza udruga invalida rada održana je nova jednodnevna radionica „Znanjem do uključenosti II“ – „Komunikacija u funkciji zagovaranja“

U organizaciji Hrvatskog saveza slijepih i Hrvatskog saveza udruga invalida rada održana je nova jednodnevna radionica „Znanjem do uključenosti II“ – „Komunikacija u funkciji zagovaranja“, a u sklopu  8. Centra znanja za unaprjeđenje kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Radionica se održala 19. lipnja 2018. godine u Zagrebu, u prostoru Tribine grada Zagreba pod vodstvom dr.sc. Ljiljane Buhač, komunikologinje i stručnjakinje za organizacijski razvoj. Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga i saveza osoba s invaliditetom, a cilj radionice je bio usvojiti nova znanja i vještine u komunikaciji, pregovaranju i lobiranju.

Sudionici radionice sudjelovali su u vježbama grupnog rada i dinamičnim raspravama.

Radionica je bila izuzetno kreativna, motivacijska i učinkovita  te je rezultirala  dogovorom sastanka predstavnika saveza osoba s invaliditetom na kojem će se odlučiti o  imenovanju predstavnika u radnu skupinu za donošenje Zakona o socijalnoj skrbi, nastavku sljedeće tri edukacije te dogovoru oko projekta za tematske mreže.